Начини на плаќање

MTD Градина ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

1.   Со платежна картичка VISA, MasterCard и Maestro од која било банка во Р. Македонија преку 

CaSys International 

2.    Плаќање во готово (при испорака на нарачка) 

Плаќање при испорака на нарачката:
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на адреса се извршува исклучиво во готово при подигање на пратката од соодветното карго претставништво.

3.   Плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство

Доколку немате платежна картичка или не можете да уплатите на интернет со истата, можете да уплатите со уплатница на нашата жиро сметка. Можете да уплатите во било која банка или во пошта.

Уплатете ја потребната сума на нашата сметка

Известување за извршента нарачка ќе ја добиете на Вашата mail адреса и во делот "моја сметка" на Вашиот профил на mtdgradina.mk, веднаш штом Вашите уплатени пари се префрлат на нашата жиро сметка.

Доколку ви се брза, односно не сакате да почекате парите да се префрлат на нашата жиро сметка, фотографирајте ја или скенирајте ја заверената уплатница и испратете ја на нашата mail адреса info@mtdgradina.mk , и веднаш нарачката ќе биде реализирана.

Вашата нарачка нема да биде испорачана се додека не ја добиеме вашата уплата.