INTEX-Програма за домот

Подобри го барањето

Детска куќа 45642 ROYAL CASTLE

Детска куќа 45642 ROYAL CASTLE

• Димензии: 95 cm x 75 cm x 107 cm шифра: 9168..

790ДЕН. 1,190ДЕН. без ДДВ 670ДЕН.

Детски душек TRAVEL BED SET - 66810

Детски душек TRAVEL BED SET - 66810

• Димензии: 168 x 107 x 25 cm • Во комплет со рачна пумпа за надувувањешифра: 98202..

2,590ДЕН. без ДДВ 2,195ДЕН.

Душек 64756 - SINGLE SIZE DURA BEAM

Душек 64756 - SINGLE SIZE DURA BEAM

• Димензии: 76 cm x 191 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија • Подобрена удобност и стабилност • Широк..

750ДЕН. без ДДВ 636ДЕН.

Душек 64757- TWIN SIZE DURA BEAM

Душек 64757- TWIN SIZE DURA BEAM

• Димензии: 99 cm x 191 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија • Подобрена удобност и стабилност • Широк..

950ДЕН. без ДДВ 805ДЕН.

Душек 64759 - QUEEN SIZE DURA BEAM

Душек 64759 - QUEEN SIZE DURA BEAM

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија • Подобрена удобност и стабилност • Широ..

1,350ДЕН. без ДДВ 1,144ДЕН.

Душек 64755 - KING SIZE DURA BEAM

Душек 64755 - KING SIZE DURA BEAM

• Димензии: 183 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија • Подобрена удобност и стабилност • Широ..

1,850ДЕН. без ДДВ 1,568ДЕН.

Душек 64765 - QUEEN SIZE  DURA BEAM- СЕТ со пумпа и перничиња

Душек 64765 - QUEEN SIZE DURA BEAM- СЕТ со пумпа и перничиња

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија• Подобрена удобност и стабилност• Широки..

1,690ДЕН. без ДДВ 1,432ДЕН.

Софа PULL OUT 66552

Софа PULL OUT 66552

• PULL-OUT SOFA• Практична и прилагодлива софа• Димензии: 193 cm x 221 cm x 66 cm• Производител: Int..

4,900ДЕН. без ДДВ 4,153ДЕН.

Фотелја MEGA LOUNGE 68595

Фотелја MEGA LOUNGE 68595

• Практична фотелја за надворешна и внатрешна употреба • Димензии: 170 x 96 x 86 cm• Производител: I..

2,690ДЕН. без ДДВ 2,280ДЕН.

Душек 64126 - QUEEN ESSENTIAL REST AIRBED

Душек 64126 - QUEEN ESSENTIAL REST AIRBED

• Димензии: 152 х 203 х 46 cm • Максимално оптоварување: 272 kg • Вградена електрична пумпа за брзо ..

3,990ДЕН. без ДДВ 3,381ДЕН.

Душек 64418 - COMFORT PLUSH AIRBED

Душек 64418 - COMFORT PLUSH AIRBED

• Димензии: 152 х 203 х 56 cm • Вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min) • Можност за ..

5,500ДЕН. без ДДВ 4,661ДЕН.

Душек 64162 - TWIN PRIME COMFORT

Душек 64162 - TWIN PRIME COMFORT

• Димензии: 99 х 191 х 51 cm • Вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)• Едноставно мо..

4,990ДЕН. без ДДВ 4,229ДЕН.

Душек 64164 - QUEEN PRIME COMFORT

Душек 64164 - QUEEN PRIME COMFORT

• Димензии: 152 х 203 х 51 cm• Вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)• Едноставно мо..

6,500ДЕН. без ДДВ 5,508ДЕН.

Душек 64488 - SUPREME AIR FLOW TWIN

Душек 64488 - SUPREME AIR FLOW TWIN

• Димензии: 99 х 191 х 51 cm • Вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)• Можност за пр..

7,500ДЕН. без ДДВ 6,356ДЕН.

Аголен тросед 68575- CORNER SOFA

Аголен тросед 68575- CORNER SOFA

• Димензии: 257 x 203 x 76 cm • Издржливост: ~400 kg• Длабоки седишта и широки потпирачи за рака • 2..

7,500ДЕН. без ДДВ 6,356ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 19 (2 страна/и)