KÄRCHER-чистачи под висок притисок

Правосмукалка за суво и мокро смукање WD 3

Правосмукалка за суво и мокро смукање WD 3

• WD 3 мулти-функционална супер-моќна правосмукалка со потрошувачка од само 1.000 W.• Робустен и пла..

6,500ДЕН. без ДДВ 5,508ДЕН.

Мултифункционална правосмукалка за суво и мокро смукање WD 4

Мултифункционална правосмукалка за суво и мокро смукање WD 4

• Идеална за влажно и суво смукање без потреба за замена на филтер• Енергетска ефикасност ги исполну..

10,500ДЕН. без ДДВ 8,898ДЕН.

Машина за перење возила Kärcher K2 Compact

Машина за перење возила Kärcher K2 Compact

• Исклучително практичен и компактен уред за чистење со вода под притисок. • Идеален за отстранување..

6,990ДЕН. без ДДВ 5,924ДЕН.

Машина за перење возила Kärcher K3 PREMIUM

Машина за перење возила Kärcher K3 PREMIUM

• Исклучително практичен и компактен уред за чистење со вода под притисок. • Идеален за отстранување..

12,990ДЕН. без ДДВ 11,008ДЕН.

Машина за перење возила Kärcher K4 Full Control

Машина за перење возила Kärcher K4 Full Control

• Исклучително практичен и компактен уред за чистење со вода под притисок. • Идеален за отстранување..

19,500ДЕН. без ДДВ 16,525ДЕН.

Уред за чистење за тврди подови Kärcher FC 5

Уред за чистење за тврди подови Kärcher FC 5

• Функција „2 во 1” овозможува бришење и вшмукување на влажни и суви нечистотии во само еден работен..

18,900ДЕН. без ДДВ 16,017ДЕН.

Машина за метење Kärcher S530

Машина за метење Kärcher S530

• Машината за метење S 530 со работна ширина од 550 mm, 16 l резервоар за ѓубрива и странична метла ..

9,500ДЕН. без ДДВ 8,051ДЕН.

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)