Рачен алат

Акумулаторска дупчалка-одвртувач DF330DWE

Акумулаторска дупчалка-одвртувач DF330DWE

• Вградено LED работно светло за подобро осветлување • Лесно достапно притисно копче за напред и наз..

7,900ДЕН. без ДДВ 6,695ДЕН.

Акумулаторски одвртувач MTX-AK 10,8V Li

Акумулаторски одвртувач MTX-AK 10,8V Li

• Напон на акумулаторот 10.8 V• Капацитет на акумулатор 1,3Ah • Тип на акумулатор: LI-ion• Број на в..

2,400ДЕН. без ДДВ 2,034ДЕН.

Индустриски фен за топол воздух MTX-HG 2000/4

Индустриски фен за топол воздух MTX-HG 2000/4

• Моќност: 2000 W • Тежина: 0.62 KgПоложба  I • Проток на воздух: 300 l/min • Температура на во..

1,400ДЕН. без ДДВ 1,186ДЕН.

Акумулаторски одвртувач MTX-AK 12V Li

Акумулаторски одвртувач MTX-AK 12V Li

• Напон на акумулаторот 12 V• Капацитет на акумулатор 1,3Ah • Тип на акумулатор: LI-ion• Број на врт..

2,200ДЕН. без ДДВ 1,864ДЕН.

Електрична ударна дупчалка MTX-EM-ED-E 500-13

Електрична ударна дупчалка MTX-EM-ED-E 500-13

• Моќност: 500 W• Број на вртежи во минута во празен од: 2.800 • Број на вртежи во минута: 6.60..

1,400ДЕН. без ДДВ 1,186ДЕН.

Електропневматска ударна дупчалка-чекан M8600

Електропневматска ударна дупчалка-чекан M8600

• Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач• Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран ..

12,900ДЕН. без ДДВ 10,932ДЕН.

Акумулаторски одвртувач MT064SK

Акумулаторски одвртувач MT064SK

• Напон на акумулаторот 14.4 V• Капацитет на акумулатор 1,3 Ah • Тип на акумулатор: NI-Cd• Број на в..

3,000ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

Електропневматска ударна дупчалка-чекан HR2470

Електропневматска ударна дупчалка-чекан HR2470

• 3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање • Лизгачка спојка: Дупчалката ..

11,000ДЕН. без ДДВ 9,322ДЕН.

Електрична аголна брусилка со вртлива рачка MTX-AG 2200-230

Електрична аголна брусилка со вртлива рачка MTX-AG 2200-230

• Моќност: 2.200 W• Број на вртежи во минута: 6.600 • Големина на насад: М14 • Пречник на диск: 230 ..

4,400ДЕН. без ДДВ 3,729ДЕН.

Електрична убодна пила MT431

Електрична убодна пила MT431

• Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии • Ергономски дизајниран гумиран мекан ракофат • М..

4,000ДЕН. без ДДВ 3,390ДЕН.

Електрична кружна пила M5802

Електрична кружна пила M5802

• Моќност: 1.050 W• Број на вртежи во празен од: 4.900 • Пречник на диск: 190 mm • Макс. сечење под ..

6,190ДЕН. без ДДВ 5,246ДЕН.

Електрична убодна пила MTX EM EJS-610

Електрична убодна пила MTX EM EJS-610

• Моќност: 610 W• Број на вртежи во минута: 3.000 • Капацитет дрво: 70 mm• Капацитет метал: 8 mm • Т..

1,500ДЕН. без ДДВ 1,271ДЕН.

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 12 (1 страна/и)