Препарати за чистење MELLERUD

Средство за чистење на ламинат и плута

Средство за чистење на ламинат и плута

• Освежува и го задржува сјајот • Отстранува замрсување и темелно чисти • Погодно за одржување ..

390ДЕН. без ДДВ 331ДЕН.

Отстранувач на силикон

Отстранувач на силикон

• Целосно отстранува свежи и стари сликонски обложувања на стакло, дрво, порцелан и сл.• Потекло: Ге..

520ДЕН. без ДДВ 441ДЕН.

Препарат за чистење на паркет

Препарат за чистење на паркет

• Лесно чистење и одржување на лакиран паркет.• Освежува, отстранува маснотии и не го прави подот ли..

440ДЕН. без ДДВ 373ДЕН.

Препарат за чистење на плочки и камен

Препарат за чистење на плочки и камен

• Успешно отстранува остатоци од варовник, мрснотии и лесни остатоци од цемент по плочки, предмети о..

380ДЕН. без ДДВ 322ДЕН.

Препарат за чистење на цементни остатоци

Препарат за чистење на цементни остатоци

• Отстранува брзо и ефикасно цементни остатоци. • Чисто плочки, плотни од керамика, неваровничк..

330ДЕН. без ДДВ 280ДЕН.

Препарат за интензивни нечистотии

Препарат за интензивни нечистотии

• Отстранува дамки по поправки, масни наслаги, остатоци од никотин, масло, саѓи, како и машинска мас..

400ДЕН. без ДДВ 339ДЕН.

Гранулат за отпуштање на одвод и канализација

Гранулат за отпуштање на одвод и канализација

• Дејствува на флеки во бањата и кујната. • Брзо и едноставно отстранување на остатоците од храна, с..

230ДЕН. без ДДВ 195ДЕН.

Гел за отпуштање на одвод и канализација

Гел за отпуштање на одвод и канализација

• Ги раствара и отстранува остатоците од од храна, сапун, коса, памук, масти и др. • Ослободува кана..

340ДЕН. без ДДВ 288ДЕН.

Препарат за чистење на тоалети

Препарат за чистење на тоалети

• Специјален препарат кој ефикасно чисти урина, остатоци од сапун, варовник. • Отстранува нечистотии..

370ДЕН. без ДДВ 314ДЕН.

Препарат за чистење на ѕидни и подни плочки

Препарат за чистење на ѕидни и подни плочки

• Отстранува дамки од вода и варовник, сапун и други маснотии од ѕидни и подни плочки во бањата, куј..

370ДЕН. без ДДВ 314ДЕН.

Препарат за чистење и заштита на подни плочки

Препарат за чистење и заштита на подни плочки

• Чисти и одржува матирани и глазирани подни плочки, керамика, теранова, клинкер, гранит и др. ..

350ДЕН. без ДДВ 297ДЕН.

Препарат за чистење на мермер

Препарат за чистење на мермер

• Ја освежува бојата и штити внатрешни мермерни површини како подови, столбови, прагови и сл.• Специ..

430ДЕН. без ДДВ 364ДЕН.

Отстранувач на дамки

Отстранувач на дамки

• Брзо и ефикасно отстранува дамки• Ги отстранува и непријатните мириси• Потекло: Германија• Произво..

400ДЕН. без ДДВ 339ДЕН.

Препарат за чистење на фурни и скари

Препарат за чистење на фурни и скари

• Квалитетно и брзо ги отстранува загорените масти и тврдокорните наслаги.• Идеален за готварски печ..

460ДЕН. без ДДВ 390ДЕН.

Препарат за чистење на кујна

Препарат за чистење на кујна

• Отстранува маснотии од кујната. • Ефикасно ги отстранува и постарите замрсени дамки. • Погодно за ..

290ДЕН. без ДДВ 246ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 18 (2 страна/и)