Апарати за врзување на лозје и др.

Апарат за врзување HT-B1

Апарат за врзување HT-B1

• Подобрена верзија на апаратот за врзување од серијата HT-B• Димензии: 353 х 30 х 148 mm • Тежина: ..

1,990ДЕН. без ДДВ 1,686ДЕН.

Апарат за врзување HT-R1

Апарат за врзување HT-R1

• Нова, подобрена верзија на апаратот за врзување од програмата на МАХ • Димензии: (H) 148mm x (L) 3..

2,400ДЕН. без ДДВ 2,034ДЕН.

Апарат за врзување HT-RS

Апарат за врзување HT-RS

• Компактна верзија на апаратот за врзување од програмата на МАХ • Димензии: (H) 140mm x (L) 353mm x..

2,400ДЕН. без ДДВ 2,034ДЕН.

Муниција  за апарат за врзување 604 Е-L

Муниција за апарат за врзување 604 Е-L

• 4 800 спојувалки во кутија шифра: 6268..

120ДЕН. без ДДВ 102ДЕН.

Лента за апарат за врзување

Лента за апарат за врзување

• 10 парчиња во кутија шифра: 160709..

100ДЕН. без ДДВ 85ДЕН.

Апарат за врзување- 99 Taiwan

Апарат за врзување- 99 Taiwan

• Погоден за врзување на лози, домати, цвеќиња...шифра: 8014..

1,590ДЕН. без ДДВ 1,347ДЕН.

Муниција за апарат за врзување 99-2

Муниција за апарат за врзување 99-2

• 10 000 спојувалки во кутија шифра: 8015..

130ДЕН. без ДДВ 110ДЕН.

Колци за потпора на растенија 60 cm

Колци за потпора на растенија 60 cm

• Должина: 60 cm • Дебелина: 8 mmшифра: 6272..

20ДЕН. без ДДВ 17ДЕН.

Колци за потпора на растенија 90 cm

Колци за потпора на растенија 90 cm

• Должина: 90 cm • Дебелина: 11 mmшифра: 6273..

30ДЕН. без ДДВ 25ДЕН.

Колци за потпора на растенија 120 cm

Колци за потпора на растенија 120 cm

• Должина: 120 cm • Дебелина: 11 mmшифра: 6274..

40ДЕН. без ДДВ 34ДЕН.

Колци за потпора на растенија 180 cm

Колци за потпора на растенија 180 cm

• Должина: 180 cm• Дебелина: 16 mmшифра: 6275..

100ДЕН. без ДДВ 85ДЕН.

Колци за потпора на растенија 210 cm

Колци за потпора на растенија 210 cm

• Должина: 210 cm• Дебелина: 16 mmшифра: 6276..

120ДЕН. без ДДВ 102ДЕН.

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 12 (1 страна/и)