Иноксни бочви за МЕД

Бочва за мед EZМ-100 lit.

Бочва за мед EZМ-100 lit.

• Литража: 100• Димензии: 1250 x 800• Дијаметар: 430• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 900• Славина: 1/2"•..

7,500ДЕН. без ДДВ 6,356ДЕН.

Бочва за мед EZМ-180 lit.

Бочва за мед EZМ-180 lit.

• Литража: 180• Димензии: 1500 x 1000• Дијаметар: 670• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1300• Славина: 1/2..

10,000ДЕН. без ДДВ 8,475ДЕН.

Бочва за мед EZM-320 lit.

Бочва за мед EZM-320 lit.

• Литража: 320• Димензии: 2000 X 1000• Дијаметар: 675• Дебелина: 0.6-0.7 mm• Висина: 1300 mm• Славин..

13,900ДЕН. без ДДВ 11,780ДЕН.

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)