Ножици за берба

Ножици за берба 428 GCL

Ножици за берба 428 GCL

• Лозарски ножици• Идеални за берба• Со зашилен и заоблен врв• Потекло: Тајваншифра: 8137..

250ДЕН. без ДДВ 212ДЕН.

Ножици за берба FALKET 1850

Ножици за берба FALKET 1850

• Лозарски ножици• Идеални за берба• 190 mm • Тежина: 105 gr• Потекло: Италијашифра: 9118..

190ДЕН. без ДДВ 161ДЕН.

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)