Програма за вино

Подобри го барањето


Бочва за мед EZМ-100 lit.

Бочва за мед EZМ-100 lit.

• Литража: 100• Димензии: 1250 x 800• Дијаметар: 430• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 900• Славина: 1/2"•..

7,500ДЕН. без ДДВ 6,356ДЕН.

Преса за овошје 20 cm

Преса за овошје 20 cm

• Капацитет: 4.2 lit. • Дијаметар на сад: 20 cm • Погодна за: јаболки, калинки, лимони, грозје, порт..

5,790ДЕН. без ДДВ 4,907ДЕН.

Бочва за мед EZМ-180 lit.

Бочва за мед EZМ-180 lit.

• Литража: 180• Димензии: 1500 x 1000• Дијаметар: 670• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1300• Славина: 1/2..

10,000ДЕН. без ДДВ 8,475ДЕН.

Дробилка за јаболки MINIENO 491к

Дробилка за јаболки MINIENO 491к

• Капацитет: 500 kg/h• Тежина: 20 kg• Димензии: 1000 x 390 x 490 mm• Производител: ENOITALIAшифра: 9..

7,990ДЕН. 8,900ДЕН. без ДДВ 7,610ДЕН.

Дробилка за грозје MINIENO 491

Дробилка за грозје MINIENO 491

• Капацитет: 500-700 kg/h• Тежина: 18 kg• Димензии: 1000 x 390 x 490 mm• Производител: ENOITALIAшифр..

6,590ДЕН. 6,990ДЕН. без ДДВ 6,276ДЕН.

Бочва за мед EZM-320 lit.

Бочва за мед EZM-320 lit.

• Литража: 320• Димензии: 2000 X 1000• Дијаметар: 675• Дебелина: 0.6-0.7 mm• Висина: 1300 mm• Славин..

13,900ДЕН. без ДДВ 11,780ДЕН.

Дробилка за грозје ENO 3/V

Дробилка за грозје ENO 3/V

• Капацитет: 1200 kg/h• Тежина: 40 kg• Димензии: 1210 х 550 x 690 mm• Ги двои дршките од грозјето• С..

13,990ДЕН. 14,490ДЕН. без ДДВ 13,324ДЕН.

Дробилка за јаболки ENO 1/М

Дробилка за јаболки ENO 1/М

• Капацитет: 500-700 kg/h• Тежина: 33 kg• Димензии: 1210 х 500 x 570 mm• Со мотор 1 hp• Производител..

16,990ДЕН. 17,900ДЕН. без ДДВ 16,181ДЕН.

Дробилка за грозје ENO 15/V

Дробилка за грозје ENO 15/V

• Капацитет: 1600-1800 kg/h• Тежина: 54 kg• Димензии: 1210 х 600 x 630 mm• Ги двои дршките од грозје..

22,990ДЕН. 24,990ДЕН. без ДДВ 21,895ДЕН.

Дробилка за грозје ARNO 25

Дробилка за грозје ARNO 25

• Капацитет: 3000 kg/h• Тежина: 86 kg• Димензии: 1200 х 700 x 900 mm• Моќност на мотор: 2.5 hp• Со п..

48,900ДЕН. без ДДВ 46,571ДЕН.

Пумпа за преточување на вино BE-M 25

Пумпа за преточување на вино BE-M 25

• Проток: 2400 l/h• Дијаметар на отвор: 25 mm• Мах. висина: 12 m• Вртежи во min: 1450 rpm• Тежина: 6..

6,290ДЕН. без ДДВ 5,331ДЕН.

Пумпа за преточување на вино BE-M 40

Пумпа за преточување на вино BE-M 40

• Проток: 6500 l/h• Дијаметар на отвор: 40 mm• Мах. висина: 15 m• Обртаи во min: 1450 rpm• Тежина: 1..

11,150ДЕН. без ДДВ 9,449ДЕН.

Пумпа за преточување на пиво NOVAX 20 B

Пумпа за преточување на пиво NOVAX 20 B

• Проток: 2400 l/h• Дијаметар на отвор: 25 mm• Мах. висина: 10 m• Вртежи во min: 1450 rpm• Тежина: 7..

6,200ДЕН. без ДДВ 5,254ДЕН.

Филтер пумпа за вино и масло Filtro MINI VIRGILIO

Филтер пумпа за вино и масло Filtro MINI VIRGILIO

• Идеална за мали и средни производители на вино• За филтрирање на вино, масло...• Вино: 80-200 l/h•..

22,900ДЕН. без ДДВ 19,407ДЕН.

Филтер за вино COLOMBO-6

Филтер за вино COLOMBO-6

• Проток: 200-300 l/h• Дијаметар на отвор: 20 mm• Тежина: 15 kg• Моќност: 0.5 hp• За прочистување на..

12,590ДЕН. без ДДВ 10,670ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 41 (3 страна/и)