Иноксни бочви за вино и ракија

Бочва за мед EZМ-100 lit.

Бочва за мед EZМ-100 lit.

• Литража: 100• Димензии: 1250 x 800• Дијаметар: 430• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 900• Славина: 1/2"•..

7,500ДЕН. без ДДВ 6,356ДЕН.

Бочва за мед EZМ-180 lit.

Бочва за мед EZМ-180 lit.

• Литража: 180• Димензии: 1500 x 1000• Дијаметар: 670• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1300• Славина: 1/2..

10,000ДЕН. без ДДВ 8,475ДЕН.

Бочва за мед EZM-320 lit.

Бочва за мед EZM-320 lit.

• Литража: 320• Димензии: 2000 X 1000• Дијаметар: 675• Дебелина: 0.6-0.7 mm• Висина: 1300 mm• Славин..

13,900ДЕН. без ДДВ 11,780ДЕН.

Бочва за ракија EZR-6 lit.

Бочва за ракија EZR-6 lit.

• Литража: 6 • Димензии: 250 x 250• Дијаметар: 220• Дебелина: 0.6• Висина: 250• Славина: 3/8"• ..

2,590ДЕН. без ДДВ 2,195ДЕН.

Бочва за ракија EZR-25 lit.

Бочва за ракија EZR-25 lit.

• Литража: 25• Димензии: 940 x 350• Дијаметар: 330• Дебелина: 0.6• Висина: 350• Славина: 3/8"• Произ..

4,490ДЕН. без ДДВ 3,805ДЕН.

Бочва за ракија EZR-35 lit.

Бочва за ракија EZR-35 lit.

•Литража: 35•Димензии: 940 x 350•Дијаметар: 330•Дебелина: 0.6•Висина: 495•Славина: 3/8"• Производите..

4,990ДЕН. без ДДВ 4,229ДЕН.

Бочва за ракија EZR-100 lit.

Бочва за ракија EZR-100 lit.

• Литража: 100• Димензии: 1250 x 800• Дијаметар: 430• Дебелина: 0.6• Висина: 900• Славина: 1/2"• Про..

8,490ДЕН. без ДДВ 7,195ДЕН.

Бочва за ракија EZR-145 lit.

Бочва за ракија EZR-145 lit.

• Литража: 145• Димензии: 1500 x 800• Дијаметар: 510• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1100• Славина: 1/2"..

9,900ДЕН. без ДДВ 8,390ДЕН.

Бочва за ракија EZR-320 lit.

Бочва за ракија EZR-320 lit.

• Литража: 320• Димензии: 2000 X 1000• Дијаметар: 670• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1300• Славина: 3/4..

16,490ДЕН. без ДДВ 13,975ДЕН.

Бочва за вино EZV-100 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

Бочва за вино EZV-100 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

• Литража: 100• Димензии: 1250 x 800• Дијаметар: 430• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 900• Славина: 1/2"•..

7,990ДЕН. без ДДВ 6,771ДЕН.

Бочва за вино EZV-145 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

Бочва за вино EZV-145 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

• Литража: 145• Димензии: 1500 x 800• Дијаметар: 510• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1100• Славина: 1/2"..

9,490ДЕН. без ДДВ 8,042ДЕН.

Бочва за вино EZV-180 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

Бочва за вино EZV-180 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

• Литража: 180• Димензии: 1500 x 1000• Дијаметар: 670• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1300• Славина: 1/2..

10,900ДЕН. без ДДВ 9,237ДЕН.

Бочва за вино EZV-320 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

Бочва за вино EZV-320 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

• Литража: 320• Димензии: 2000 X 1000• Дијаметар: 670• Дебелина: 0.6-0.7• Висина: 1300• Славина: 3/4..

15,490ДЕН. без ДДВ 13,127ДЕН.

Бочва за вино EZV-500 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

Бочва за вино EZV-500 lit. + ГРАТИС ВРЕЛНА

• Литража: 500• Димензии: 2500 X 1000• Дијаметар: 840• Дебелина: 0.8• Висина: 1300• Славина: 3/4-3/8..

22,990ДЕН. без ДДВ 19,483ДЕН.

Бочва за вино EZV- 1000 lit + ГРАТИС ВРЕЛНА

Бочва за вино EZV- 1000 lit + ГРАТИС ВРЕЛНА

• Литража: 1000• Димензии: 2900 X 1500• Дијаметар: 970• Дебелина: 0.8• Висина: 1300• Славина: 1-3/8"..

39,900ДЕН. без ДДВ 33,814ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 19 (2 страна/и)