За нас

Продажниот салон МТД Градина е отворен во 1998 година. Мал дуќан сместен во срцето на Тафталиџе, кој нуди широк асортиман на производи за одржување на градини. Пријателската атмосфера и професионалност веќе долги години се нашиот заштитен знак. 


Отсега на нашите лојални потрошувачи им овозможуваме да купуваат од удобноста на своите домови.


Со радост, 

Тимот на МТД- ГРАДИНА