ГенераториПодобри го барањето

Бензински генератор WM 2500 GT

Бензински генератор WM 2500 GT

• Макс.моќност: 2500 W• Номинална моќност: 2200 W• Излезен напон: 230V - 50Hz• Мотор: 4-такт- WM168F..

19,900ДЕН. без ДДВ 16,864ДЕН.

Бензински генератор WM 5500 GT

Бензински генератор WM 5500 GT

• Макс.моќност: 5500 W• Номинална моќност: 5000 W• Излезен напон: 230V - 50Hz• Мотор: 4-так WM188F/P..

26,990ДЕН. 29,990ДЕН. без ДДВ 22,873ДЕН.

Дизел  генератор WM 5000 CL

Дизел генератор WM 5000 CL

• Макс.моќност: 5500 W• Номинална моќност: 5000 W• Излезен напон: 230V ~ 50Hz• Монофазен + Трофазен•..

49,990ДЕН. без ДДВ 42,364ДЕН.

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)