МотокултиваториПодобри го барањето

Бензински мотокултиватор MF52

Бензински мотокултиватор MF52

• Вртежи во минута: 9.500 rpm • Макс. моќност: 1.5 kW • Зафатнина: 52 cc • 2-тактен мотор • Стартира..

9,900ДЕН. без ДДВ 9,429ДЕН.

Дизел мотокултиватор со КАРДАНСКА ФРЕЗА WMX 720 B

Дизел мотокултиватор со КАРДАНСКА ФРЕЗА WMX 720 B

• Опфат на фрезирање: 400-650 mm • Длабочина на фрезирање: 0- 200 mm• Брзини: 3 + 2• Пренос: ди..

78,990ДЕН. без ДДВ 75,229ДЕН.

Бензински мотокултиватор WM 550

Бензински мотокултиватор WM 550

• Мала фреза наменета за плевење и обработка на почвата во планински области, ридови, овоштарници, п..

16,990ДЕН. без ДДВ 16,181ДЕН.

Бензински мотокултиватор WM 500 KM

Бензински мотокултиватор WM 500 KM

• Опфат на фрезирање: 500, 600 и 820 mm• Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 2 + 1• Пренос: ..

25,990ДЕН. без ДДВ 24,752ДЕН.

Бензински мотокултиватор WMX 650-A

Бензински мотокултиватор WMX 650-A

• Опфат на фрезирање: 420-650 mm• Длабочина на фрезирање: 290-320 mm• Погоден за меѓуредна обработка..

49,900ДЕН. без ДДВ 47,524ДЕН.

Дизел мотокултиватор WM 1000 NA

Дизел мотокултиватор WM 1000 NA

• Опфат на фрезирање: 700- 1050 mm • Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 2 + 1• Пренос:..

36,900ДЕН. без ДДВ 35,143ДЕН.

Дизел мотокултиватор WM 1000 NA-6

Дизел мотокултиватор WM 1000 NA-6

• Опфат на фрезирање: 700- 1050 mm • Длабочина на фрезирање: 150-300 mm• Брзини: 2 + 1• Пренос:..

44,900ДЕН. без ДДВ 42,762ДЕН.

Бензински мотокултиватор WMX 620

Бензински мотокултиватор WMX 620

• Опфат на фрезирање: 420-620 mm• Длабочина на фрезирање:  100 mm - 200 mm• Ова машина е дизајн..

49,900ДЕН. без ДДВ 47,524ДЕН.

Дизел мотокултиватор WM 1100 BE-6

Дизел мотокултиватор WM 1100 BE-6

• Опфат на фрезирање: 1000- 1400 mm • Длабочина на фрезирање: >100mm• Брзини: 2 + 1• Пренос:..

57,900ДЕН. без ДДВ 55,143ДЕН.

Масло SAE 30

Масло SAE 30

Моторно маслоКоличина: 0.6 lit...

190ДЕН. без ДДВ 161ДЕН.

Прикажани од 1 до 10 од вкупно 10 (1 страна/и)