Пумпи за водаПодобри го барањето

Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

• Отвор (влез/излез): 40 mm (1,5 “)• Капацитет: 20 m3/h • Длабочина: 4-7 m• Макс. височина на и..

7,990MKD без ДДВ 6,771MKD

Бензинска пумпа за вода WMQGZ 50-30

Бензинска пумпа за вода WMQGZ 50-30

• Отвор (влез/излез): 50 mm (2 “)• Капацитет: 28 m3/h • Длабочина: 5-7 m• Макс. височина на исп..

9,450MKD без ДДВ 8,008MKD

Дизел пумпа за вода WMCGZ 50-30

Дизел пумпа за вода WMCGZ 50-30

• Отвор (влез/излез): 50 mm (2 “)• Капацитет: 28 m3/h • Длабочина: 5-7 m• Макс. височина на исп..

18,990MKD без ДДВ 16,093MKD

Електрична потопна пумпа MVP 200-7-B

Електрична потопна пумпа MVP 200-7-B

• Максимална длабочина до 5 m• Неопходно е црево 3/4“• Моќност: 200 W• Капацитет: 1050 l/h• Должина ..

1,590MKD без ДДВ 1,347MKD

Електрична потопна пумпа GP 750

Електрична потопна пумпа GP 750

• Максимална длабочина до 9.5 m• Излез: 25, 32, 40 mm• Моќност: 750 W• Капацитет: 13.5 m3/h• Должина..

3,990MKD без ДДВ 3,381MKD

Пумпа APM 100

Пумпа APM 100

• Моќност: 0,75 kW • Двополен индукциски мотор • Вртежи во минута: 2.850• Максимална длабочина: 22 m..

5,990MKD 8,900MKD без ДДВ 5,076MKD

Потопна пумпа LEO- XKS-900S

Потопна пумпа LEO- XKS-900S

• Моќност: 900 W • Максимална длабочина: 8 m • Максимален дијаметар на честичките: 1 mm• Максимална ..

5,300MKD 6,300MKD без ДДВ 4,492MKD

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)