Универзални моториПодобри го барањето

Бензински мотор WM 168 FBE-2

Бензински мотор WM 168 FBE-2

• Макс. моќност: 6,5 h• Вртежи во минута: 3600 rpm• 4-тактен мотор• Заштита од ниско ниво на масло• ..

7,500ДЕН. без ДДВ 6,356ДЕН.

Дизел мотор WM 178 F

Дизел мотор WM 178 F

• Макс. моќност: 6 hp• Вртежи во минута: 3600 rpm• 4-тактен мотор• Гориво: дизел• Капацитет на резер..

18,900ДЕН. без ДДВ 16,017ДЕН.

Дизел мотор WM 186 FB

Дизел мотор WM 186 FB

• Макс. моќност: 9 hp• Вртежи во минута: 3600 rpm• 4-тактен мотор• Гориво: дизел• Капацитет на резер..

21,900ДЕН. без ДДВ 18,559ДЕН.

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)