Земјоделски прскалки

Подобри го барањето

Прскалка спреј за домашна употреба BLUE DOT 1 lit.

Прскалка спреј за домашна употреба BLUE DOT 1 lit.

• Танк: 1 l.шифра: 6346..

100MKD без ДДВ 95MKD

Земјоделска прскалка BLUE DOT 5 lit.

Земјоделска прскалка BLUE DOT 5 lit.

• Механичка земјоделска прскалка• Танк: 5 l.• Со манометар, вентил• 10 друкања = 10 мин. прскањешифр..

650MKD без ДДВ 619MKD

Земјоделска прскалка BLUE DOT 8 lit.

Земјоделска прскалка BLUE DOT 8 lit.

• Механичка земјоделска прскалка• Танк: 8 l.• Со манометар, вентил• 10 друкања = 10 мин. прскањешифр..

730MKD без ДДВ 695MKD

Земјоделска прскалка BLUE DOT 16lit.

Земјоделска прскалка BLUE DOT 16lit.

• Танк: 16 l.шифра: 6158..

850MKD 990MKD без ДДВ 810MKD

2 во 1-Батериска грбна прскалка FARM GARDEN-20 lit.

2 во 1-Батериска грбна прскалка FARM GARDEN-20 lit.

• БАТЕРИСКА ГРБНА ПРСКАЛКА 2 ВО 1• Можност за механичко работење • Батерија: 12V-8Ah• Со едно полнењ..

1,790MKD без ДДВ 1,705MKD

2 во 1-Батериска грбна прскалка BECKER-20 lit

2 во 1-Батериска грбна прскалка BECKER-20 lit

• БАТЕРИСКА ГРБНА ПРСКАЛКА 2 ВО 1• Можност за механичко работење • Батерија: 12V-8Ah• Со едно полнењ..

1,990MKD без ДДВ 1,895MKD

Батериска грбна прскалка со СОЛАРЕН ПАНЕЛ-BEKGER 16lit.

Батериска грбна прскалка со СОЛАРЕН ПАНЕЛ-BEKGER 16lit.

• БАТЕРИСКА ГРБНА ПРСКАЛКА СО ФОТОВОЛТАЖЕН ПАНЕЛ• Тежина: 5.5 kg• Димензии: 38 х 19 х 53 cm• Капацит..

2,990MKD 3,490MKD без ДДВ 2,848MKD

Бензинска земјоделска прскалка 3WF-3

Бензинска земјоделска прскалка 3WF-3

• Моторна грбна прскалка • Мотор: 41.5 СС• Двотактен мотор• Моќност: 1.25 kW• Капацитет: 14 l.•..

6,290MKD без ДДВ 5,990MKD

Бензинска земјоделска прскалка 3WZ-6

Бензинска земјоделска прскалка 3WZ-6

• Моторна грбна прскалка • Мотор: 26 СС• Двотактен мотор• Моќност: 0.65 kW• Капацитет: 15 l.• Д..

7,590MKD без ДДВ 7,229MKD

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)